Thai Restaurang Stockholm - Om oss

08-710 75 30 08-710 75 30 Hitta hit

Thailändsk restaurang - Heron City, Kungens Kurva, Stockholm

Vi tillagar och serverar asiatisk mat från ett öppet kök. Som vår gäst kan du ta del av kockarnas arbete när de wokar maten i sina eldfängda pannor. Vår mat är välkryddad, nyttig och innehåller mycket grönsaker och andra spännande råvaror.

Lång erfarenhet gör oss snabba

Fräsch asiatisk mat till alla

Vi på Bamboo South lagar vår mat med stolthet och sätter stort värde på att erbjuda er hälsosam och god asiatisk mat med råvaror av högsta kvalitet.

När du äter hos oss kan du förvänta dig att:

  • Vi jobbar med datummärkning på alla våra råvaror.
  • Grönsakerna i våra lådor är övervägande svenska, importerade grönsaker används när det handlar om grönsaker vi inte kan odla i vårt svenska klimat.
  • Vi köper kött från certifierade kötthandlare med dokumenterad skötsel av välmående djur.

Kvalitet är ett ord som genomsyrar hela vår verksamhet och det avspeglar sig i vår personal. Det är våra serviceinriktade medarbetare ni möter i kassan och våra kockar som kämpar i köket som gör att ni blir bemötta med vänlighet och får mat som ni vill ha mer av. Våra kockar skapar smakupplevelser med färska råvaror. Aldrig halvfabrikat eller tillsatser.

För dig med speciella önskemål som glutenfritt, inga kolhydrater, vegetariskt eller laktosfritt finns flera rätter att beställa. I våra menyer finns markerat vilka rätter som finns i olika varianter.

Varmt välkomna till Bamboo South – Thai Restaurang Stockholm!